Portekiz - Çekya Maçının Sonucu

Portekiz Maç sonuçları
Çekya Maç sonuçları

Portekiz - Çekya 18.06.2024 22:00 Maç 15 gün önce oynandı 2 - 1
TRT1

Portekiz - Çekya takımları arasında 18.06.2024 tarihli UEFA Euro 2024 maçı 2 - 1 sonuçlanmıştır. Portekiz - Çekya maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Portekiz - Çekya takımları arasında oynanan UEFA Euro 2024 karşılaşması Portekiz takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TRT1 platformundan yayınlanan maç 18.06.2024 22:00 saatinde başladı.

Portekiz ve Çekya Takımlarının Maç Sonuçları

Portekiz Maç Sonuçları

Portekiz takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Portekiz takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Portekiz takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Portekiz maç sonuçları listesini incelemek için:

Portekiz Maç Sonuçları

Çekya Maç Sonuçları

Çekya takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Portekiz takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Çekya takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Çekya maç sonuçları listesini incelemek için:

Çekya Maç Sonuçları